1 sekund av lycka, en sekund av djupaste kyla.

Det som just nu känns för jävligt är att mina benhinnor gör riktigt ont och att vi redan har hunnit fått två läxor i skolan som jag givetvis borde göra nu istället för att skriva på ett blogg inlägg. Trots dessa två faktorer så nådde jag någon form av nirvana idag.

För lite mindre än ett år sedan eller mer exakt i februari förra året så badade Albin, Simon, Jakob och jag i Högbodammen. För att ta det här ett steg längre så hade Jakob, Simon och jag bestämt oss för att göra badpremier en månad tidigare i år. Sagt och gjort. Det sjuka i det hela var att det var skönt, trotts fyra minusgrader i luften och troligtvis nollgradigt vatten så uppskattade jag årets första dopp.

En reaktion på ”1 sekund av lycka, en sekund av djupaste kyla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *