12dagar kvar – Fas 2 inleds

Det är 12dagar kvar tills det smäller, tills jag ska vara bättre än någonsin tidigare.

Fas 2 inleds imorgon: 30sek intervaller 1min vilax3 5min setvila 3 set. Det och 6sek backrycken x20, är nyckeln till min form den finns där jag ska nu bara låsa upp och hämta den.

I helgen var det två DM-tävlingar, inte så mycket att säga om det, benen var okej med tanke på intervallperioden tekniken var bra förutom en ”bingo kontroll” på natten. Skönt att vara först in efter första sträckan på Stafett-DM för andra året i rad. Karta Natt-DM, Splits Natt-DM, Karta Stafett-DM

Den uppmärksamme har märkt att det är ett nytt sidhuvud på sidan, tyckte den gamla började bli tråkig. Notera även mot–>SM–> Polen. Det mesta kommer att handla om SM inom de närmaste veckorna, se det här som en SM blogg under den tiden. Så får vi se vad som händer här efter det, kan bli intressant, jag kanske till och med kommer skriva om annat än bara orientering. Men hoppas inte på för mycket.

En reaktion på ”12dagar kvar – Fas 2 inleds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *