15-dagar kvar tills Medel-SM

15-dagar kvar och allting går helt enligt planen, fas1 i formtoppningen närmar sig sitt slut jag har kört mer intervaller än någonsin tidigare. Jag känner mig lagom mörbultad i benen, men nu är det nästan över. Natt-DM ikväll och Stafett-DM på söndag sen går jag in i fas2 den fasen jag körde innan Sundsvalls J-cuperna varannan dag vila varannan dag 6sek backryck eller 200m intervaller, formtopp ala Bjärven. Jag tror min form kommer bli grym, ska bli spännande att känna på benen om 14-dar i Medel-kvalet.. Tänkte skriva lite om de senaste formtoppningsdagarna:

I söndags så körde jag ett underbart OL-intervall pass i Mohed, fysiskt okej kom upp hyfsatt i puls kände dock av de två intervallpassen från lördagen. Tekniskt sätt så var jag gud, en dålig sträcka till 10:an annars ruskigt bra. Karta

I måndags så var det 1000m intervaller på bana, roligt att löpa på bana igen. Efter det var det styrka där syftet var att få redig träningsverk i magen.

bild4
Jakob och jag slipar på bansteget

I tisdags så var det OL igen, valde dock att ta det lugnt med tanke på 3000m testet dagen efter ett bra kartkontaktsträningspass iaf, skötte mig hyfsatt också. Karta

Så på onsdagen var det dags för 3000m bana trots att jag var sliten efter en hård period med mycket intervaller så hoppades jag på pers, men jag sprang på precis samma tid som förra gången 9.46. Sist jag sprang testet var efter Sundsvalls J-cuperna när jag var färdig med min formtoppning, nu var jag mitt inne i en intervallperiod och ändå var jag lika bra som jag någonsin har varit. Så jag tvivlar inte en sekund på att jag om 15-dagar kommer vara bättre än någonsin tidigare.

Igår började dagen med ett fint sprintintervallpass i Norrsätra, fysiskt sätt så är jag nöjd med hur jag kom upp i puls och tekniskt sätt så var det väll bra förutom att jag inte var vid alla kontroller, men passet var framförallt för hjärtat och inte hjärnan. Karta

Gårdagens andra intervallpass blev OL-intervaller i Ölbo, mycket fin träning, sådär fysiskt, bra tekniskt förutom 3:an på tredje intervallen där jag kom till en kontroll långt före den jag skulle ha och trodde jag var framme. Karta

2 reaktioner på ”15-dagar kvar tills Medel-SM

    1. ocad>> Jag försöker oftast hävda att det inte finns några slumpkontroller, men om det finns slumpkontroller så var 10:an en sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *