2:22:22

Jag är återkommen efter tre dagar med sjukdom och självömkan. Förutom att vara sjuk så har jag i sista timmen börjat med mitt sommarjobb revidering av Prästnäset kartan, mer om det senare. Jag har även hunnigt med att uppdatera min kartpärm, har pumpat in cirka 25kartor som du hittar om du klickar på kartfliken uppe till vänster. Är ni nöjda nu kartgeeks?

Som sagt så är jag i alla fall återkommen, jag körde ingen mesig halvtimmesjogg som intropass efter sjukdomen, nä det var ”the real thing” direkt. Ultralång-DM, jag släpade mig runt den 18km långa banan på den symetriskt perfekta tiden 2timmar 22minuter och 22sekunder (nästan lika coolt som 13:37, nästan..). Jag är nöjd med comebacken inte alltför många krokar och framförallt jag tog mig runt trots mental utmattning från start, dock fick jag stryk av ultrakungen Pelle med drygt 23min. Men det kan jag för tillfället leva med, känns det som. Karta, Splits(klass H21H).

5 reaktioner på ”2:22:22

  1. Way cooler than lousy leet. Som ansvarig för alla kartgeeks vid denna dator är jag jävlarns nöjd!
    (ps – får du ett släng av överbliven tid kan du alltid lägga in strandpromenaden på andra sidan dammluckorna från pnäset)

  2. hur understår du dig att ens jämföra det med 13:37…. om du inte säger här och nu att det var ett otroligt inoofficielt utlåtande så kommer mina tankar om dig förevigt vara svärtade…

    1. Tynne>> observara att påståendet omringades av två nästan, men jag håller med dig trots det så var det lågt av mig att ens dra en jämförelse :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *