4:a fjäll och 5000-höjdmeter


För bästa kvalitet klicka på kugghjulet till höger och välj 1080pHD

Elise och jag tog bilen, ett tält och begav oss mot den norska fjällvärlden direkt från Midsommarfirandet i Stockholm. Det blev några fantastiska dagar där 4:a fjäll bestegs, bland annat Norges högsta Galdhøpiggen.

Vi avslutade med fjället Storehesten där det arrangerades motbakkeløp med den turkiska europamästarn och Norge-elit på plats. Utmaningen bestod av 12km med 1200-höjdmeter. Min debut som motbakkeløpare gav helt klart mersmak och en 8:e plats.

Utöver filmen här ovan har ni här lite bilder från ett helt fantastiskt vackert land:

Fantastiska vyer uppe på fjället Bitihorn.
Fantastiska vyer uppe på fjället Bitihorn.
Jag och Elise på väg uppför Besseggen.
Jag och Elise på väg uppför Besseggen.
Jag på väg uppför Besseggen.
Jag på väg uppför Besseggen.
"Baslägret" inför toppturen till Galdhøpiggen.
”Baslägret” inför toppturen till Galdhøpiggen.
Jag och fåren stortrivs i början av klättringen mot Galdhøpiggen.
Jag och fåren stortrivs i början av klättringen mot Galdhøpiggen.
Välbehövlig energi halvvägs uppe på Galdhøpiggen.
Välbehövlig energi halvvägs uppe på Galdhøpiggen.
Jag och Elise på Norges tak!
Jag och Elise på Norges tak!
Pustar ut efter att ha gått i mål på Storehesten Opp.
Pustar ut efter att ha gått i mål på Storehesten Opp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *