5dagar kvar – Sista genrepet avklarat

Sista genrepet inför SM är avklarat, Medel DM och Sprint DM. På medeln visade jag för mig själv att jag fortfarande är kung tekniskt. Viktigt för självförtroendet. På sprinten visade jag för mig själv att formen ännu inte riktigt är här vilket jag ser som någonting positivt,
för det är som det står i rubriken 5dagar kvar

Sprinten: Öppnade loppet lugnt och kom in i tekniken precis enligt plan, rullar på bra fram till 11:an. Till 12:an gör jag en stor missbedömning av vägvalet och kör långt runt vänster. Man har inte råd med en sån miss på en sprint. Karta, Splits

Medeln: Ett riktigt bra lopp! Grymt skönt att känna att tekniken fortfarande fungerar som den ska inför SM. Enda bommen var till 7:an runt 15sek. Karta, Splits

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *