5-bullar i Polen!

Det blev tyvärr ingenting av den där dubbla espresson igår. Men idag bestämde vi oss för att trotsa sängarna för att se vad fikalivet här i Wejherowo hade att erbjuda.

De medlemmar från fikakommissionen som var på plats här i Polen var elitmedlem A. Ridefelt och jag själv vanlig komissionär. Espresson slog till som en mjuk, men kraftig vårvind i gommen och syrligheten var extremt välbalanserad. Någon form av nirvana i munnen.

Med en marrängbakelse som spelade en vacker symfoni på tallriken med exotiska frukter som kompade det hela och en jordnära samt behaglig atmosfär på Wejherowos torg. Så fanns det till slut ingen tvekan på att jag skulle dela ut min andra 5:a under min tid som fikakomissions-medlem. Den första kom i Clermont-Ferrand, och nu var det dags igen. Synd att inte ordförande var med. Men grattis Marengo Cafe, som fick riktigt bra betyg även av Albin (4,2).

Kanske var det den klockrena espresson som bidrog till min grymt stabila OL-insats på eftermiddagspasset. Karta

2 reaktioner på ”5-bullar i Polen!

  1. Tror knappast att fikan är värd att lämna landet för. Jag misstänker en alltför snäll betygsättning av G. Winblad. Femmor är igenting man bara ger bort som second hand-kläder, Göran.
    Angående nagellackstjejen är jag besviken på att inte ni gav henne en avhyvling också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *