9:a i Siljan Snowshoe Race med mersmak

Då var min snöskotävlingspremiär avklarad. Riktigt häftigt lopp. Stockarna fick sin dos av mjölksyra, bra dag på jobbet. Fick ett kvitto på att jag ligger bra till fysiskt, kände mig riktigt stark idag.

Jag slutade alltså nia, men som rubriken antyder så var det med mersmak. För utan diverse utrustningsproblem så tror jag att jag hade kunnat sluta högre upp. När banan vände hemåt och utförslöporna började så låg jag med häng på 5:e platsen, tappade då snöskon. Helvete. Fick vända upp i backen och med höga doser mjölksyra i kroppen försöka få på mig den igen. Inte det lättaste. Fick sedan i utförslöporna stanna upp och spänna fast skorna ibland då de åkte upp lite hela tiden. Gjorde ändå en bra utförslöpa och jobbade ikapp, väl ut på platen så var jag uppe på 5:e plats med ett gäng löpare hack i häl. Då hamnade hälen snett i snöskon och jag var återigen tvungen att stanna. Helvete. Luckan blev för stor för att jobba ikapp de framförvarande.

Det var i alla fall ett riktigt roligt lopp och chanserna är stora att jag tar mig hit nästa år igen. Då ska jag se till att inte utrustningen krånglar i alla fall. Kanske får jag med mig min racekamrat Heddan, som slutade på placeringen efter mig.

Två taggade dudes innan start. Simon Hedlund - Proffsfotograf..

Nu; revbenspjäll, hasselbackspotatis och riktig vägkrogsbea. You’ve Got To Live A Little.

2 reaktioner på ”9:a i Siljan Snowshoe Race med mersmak

  1. Bra gjort, då fick jag äntligen ett livstecken/rapport
    ! Bra gjort – shit med utrustningen! Vad???
    Synd vi inte han ses. Kanske ska du dra ihop ett gågn för träningsläger häruppe. Jag bjuder på skorna då!?
    Vi hörs!! Per

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *