Allt om ingenting

Fick en dos av svininfluensan vaccinet i tisdags, vilket resulterade i feber igår. Troligtvis enbart en mentalkollaps. Men vad gör inte hjärnan för att missa några lektioner. Tack.

Idag var jag i alla fall tillräckligt på hugget för att kunna springa våran snabbdistansrunda vi har här på OLGY. Senast jag sprang den var när jag var här på intervju för tre år sedan. (Då undrar ju ni varför jag aldrig har förmått mig att springa den under tiden jag gått här i Sandviken. Svaret är enkelt. Snabbdistansrundan brukar springas på vintern. Jag brukar vara skadad på vintern. Eller det där sista håller jag själv inte riktigt med om. I år ska jag inte vara skadad på vintern.) Jag lyckades i alla fall att slå min tid från för tre år sedan med 3minuter. Tur var väl det.

Sedan har jag fått omplanera mitt lilla arrangemang Bollnäs träningshelg på grund av älgjakt, har lätt att bli förbannad på älgjägare (förlåt Figge) kanske ett förbjud mot älgjakt på fina orienteringskartor skulle sitta på sin plats. De kan hålla sig till stora hyggesområden. Där kan de få vara ifred.

Kvällen är inte över än på ett tag, för ikväll är en hockeybockeykväll. Ser ut som att Farmers kommer köra i motvind ikväll, med alla våra starplayers borta och bara 5-utespelare.

Ja, det var allt om ingenting.

2 reaktioner på ”Allt om ingenting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *