Alternativträning när den är som bäst

Ett moln av fåglar flaxar upp mot himlen, en betande ko muar lite lätt. Allt medans kajaken jag färdas på skär sin väg genom ett böljande hav som svalkar mig genom att då och då skvätta upp lite av det salta vattnet på mig. Idylen går inte att ta miste på, det är pass som det här förmiddagspasset som gör att jag älskar att satsa på en idrott. När jag sitter i kajaken så gör det för en stund inte mig ett dugg att jag är skadad. Alternativrtäning när den är som bäst.

Rutten

3 reaktioner på ”Alternativträning när den är som bäst

    1. Hedlund>> Indianen är alltid på hugget när det gäller paddling. Det var dock inte riktigt lika bra fart på grejerna som när indianstamen Hedlund-Winblad var ute och tröck..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *