Analysera min teknik

Har tagit sommarlov efter att (förhoppningsvis) ägt tentor och examinationer. Riktigt skönt att vara färdig med första året på sjukgymnastprogrammet, börjar kännas som jag kan lite vilket gör det hela väldigt kul.

Har fått lite tid över till att göra ingenting och börja förbereda mig på allvar mot nästa stora mål: Jukola. Så passade på att ladda upp en headcam video från ett träningspass i Bergvik precis innan säsongen drog igång. Fritt fram att analysera min OL-teknik! Spoiler alert, jag gör en bom på väg till 12:an.

För något sånär kvalite, ändra bildkvaliten, på kugghjulet nere till vänster till HD. Kan även tipsa om att rutten ligger något efter bilden från andra halvan och framåt.

En reaktion på ”Analysera min teknik

  1. Riktigt najs ! Imponerande att springa så fort och säkert i så stenig och tekniskt krävande terräng !
    En motionär som jag, som i bästa fall skulle klarat den banan på 10 min/km, har inte så mycket råd att ge dej…. roligt att se hur proffsen som du gör, imponerande !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *