Ännu en käftsmäll

Precis när jag kommit igång igen och kämpat bort alla tankar om all träning som jag har gått miste om genom min sjukdom så väntade en ny käftsmäll. Halsonten från helvetet väntade på mig efter bara några dagars träning. Orkade inte tänka positivt den här gången utan blev bara less, arg och frustrerad. Sen blev jag ännu mer arg på mitt patetiska självömkande som såklart inte var berättigad, man kan ju ha det bra värre.. Men när mitt liv kretsar kring att jag vill träna och bli bättre så tar det emot att tänka positivt igen efter att ha kämpat mig igenom en vecka med sjukdom redan. Jag har de senaste dagarna kämpat mot demoner i mitt huvud och börjar nu se lite mer lätt på livet igen.

Nått virus har jag i alla fall i kroppen som troligtvis aldrig lämnade kroppen helt och då är det tyvärr bara att ge det hela tid och vila.

Nu ska jag lägga eftermiddagen på att plugga grymt mycket istället något som är välbehövligt och det hjälper att det just nu är väldigt intressant. Fast självklart drömmer jag mig bort till att kunna tassa häll så som jag gjorde i helgen då Nåsten bjöd på barmark under mitt OL-långpass. Nu har tyvärr snön kommit tillbaka, men som vädret är här så är den nog snart borta. Då ska jag vara frisk och ut och springa barmark igen!

2014-02-16 13.35.11 2014-02-20 13.46.22

 

 

2 reaktioner på ”Ännu en käftsmäll

  1. Tja! såg att du haft problem med en äldre båtbens fraktur. Hur slutade det hela?
    Har råkat ut för en liknande incident, läkarna missa och jag gick med skadan i 1år, sedan har jag operarats med bentransplantation och skruv. Har gått med gips i 4månader, det vill inte läka..

  2. Hej! Jag opererade på samma sätt som dig i höstas med skruv + bentransplantation, fick gå med gips i drygt två månader, sen hade det läkt hyfsat. Hade inte läkt hundra procent, men läkaren tyckte det såg bra nog ut för att ta av gipset fick en ortos som jag fortfarande använder vid behov. Ska på röntgen igen nästa vecka och hoppas då att det har läkt helt.

    4-månader låter riktigt segt jag tyckte 2-månader var ett helvete, lycka till och hoppas båtbenet läker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *