Ännu ett steg framåt

Helgen har spenderats hemma i Uppsala och med tävlingarna Uppsala möte. På fredag kväll var det natt, en tävling som inte gick särskilt bra för mig. Vaden/hälsenan som jag haft problem med började göra ont och i takt med det så började farten dala och orientering gå sämre. Jag tar i alla fall med mig att jag gjorde en riktigt bra inledning de första 6 kontrollerna. Karta

Efter några timmars sömn så var jag orolig för hur vaden skulle funka under lördagens medeldistans. Hade i alla fall bestämt mig för att testa och se hur det skulle kännas. Värmde upp sparsamt för att inte börja få ont redan innan start. Blev nästan förvånad när jag kom igång och sprang och det kändes bra. Orienterade riktigt bra och krigade på så gott jag kunde, förvånande och grymt kul att det räckte till en tredje plats i bra konkurrens. Riktigt skönt kvitto att formen efter mina problem är överraskande bra. Karta

Testade på lördagen även min nya leksak i form av en huvudkamera, kommer förhoppningsvis få upp en film från loppet med gps rutt här på bloggen om inte allt för lång tid. Tills vidare får ni nöja er med ett foto från kameran på tre hårda killar som var laddade inför start:

NOVATEK CAMERA

Dagens långdistans bestämde jag mig tidigt för att stå över då jag inte vill köra på för hårt med de problemen jag har haft, så idag blev det istället cykling i finvädret och lugn kartjogg.

Nu väntar sista veckan med praktik i Bollnäs och förberedelser mot vårens höjdpunkt 10-Mila som går av stapeln nästa helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *