Apelsiner och cashewnötter

Känsliga läsare undanbedes att läsa detta inlägg.

Nattcupen i Valbo blev verkligen inte vad jag hade hoppats på. Min mage brukar det aldrig vara några problem med, men i kväll bröt helvetet lös. Skitpaus till 3:an, Skitpaus till 4:an, Skitpaus till 9:an x2. Det tog tillslut lusten ur mig och jag bröt jag brukar aldrig bryta, alltså ALDRIG, men idag kunde jag inte annat göra. Med lite eftertanke så är nog anledningen till denna misär min middag igår som bestod av apelsiner och cashewnötter. Det hanns liksom inte med något annat när biologi boken tog all tid. Jag har i alla fall lärt mig en läxa aldrig mer apelsiner och cashewnötter till middag. Karta.

Nu försöker jag lägga kvällen bakom mig och siktar in mig på förmiddags träningen imorgon som troligtvis kommer bli underbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *