Är det för mycket att begära?

Silva League helgen i Tibro blev ingenting mer än misär. Stämplade fel på sprinten, fast det spelade ju inte så stor roll. För vem fan bryr sig om jag stämplar på en kontroll som sitter 20-meter från den jag ska ha. Det är ju helt ointressant. Min avsaknad av glädje till tävlingsformen sprint blir bara större och större. Detta faktum gör mig bara till en sämre och sämre sprintlöpare. Vilket i sin tur gör det ännu mer trist att springa sprint. Ja, ni fattar. En ond cirkel.

Som tur var så skulle de distanserna som jag brinner för dra igång på lördagen och söndagen. En medeldistans i något som kan liknas med hälsingeterräng skulle det bjudas på under lördagens tävlingar. Efter att ännu inte fått tävlat på medeldistans i Sverige i år så  var känslan inför som när jag i unga år väntade på julafton.

Såklart så blev det ingen medeldistans för mig. Istället blev det feber och självömkan i sängen på vandrarhemmet. Toppendag.

Det blev självfallet ingen tävling på söndagen heller, då agerade OL-supporter istället vilket var helt okej fram tills stjärnspeakern Per Forsberg av någon anledning lämnade arenan. Där dog tävlingen ur publiksynpunkt. Synd att behöva klaga, men på en Silva League tävling så är det inte okej med en speaker som efter det att ledarna kommit i mål säger ”Ojdå, där hade vi en ny ledare”.

Nu har jag börjat skolan igen och samtidigt försökt kurera mig. Kurerandet har inte gått särskilt bra så nu håller jag tummarna för att bli frisk till helgens tävlingar i Sundsvall. Jag vill ju bara springa den där satans medeldistansen. Är det för mycket att begära?

2 reaktioner på ”Är det för mycket att begära?

  1. Per Forsberg meddelade när han anlände morgonen att han var tvungen att lämna vid en viss tid utan att ange anledning. Min far fick ta över – som inte hade stått vid datorerna under dagen – och dessutom så försvann många av de som hjälp Per i samband med hans uttåg. Därav kanske en förklaring till att Bo (min farra) inte hade koll på allt sista timmen. Han var själv bedrövad över detta och gjorde sitt bästa för att hålla ställningarna trots mycket mindre uppbackning.

    Är partisk i frågan – men är av åsikten att har man betalt för att göra ett jobb så jobbar man de timmar man har betalt för. Jag hoppas å arrangörernas och publikens och Bosses vägnar att vi slipper va med om sånt beteende från inhyrda speakers i framtiden.

    Krya på dig!

    1. Ok, inte lätt att kliva in oförberedd på det sättet. Oproffsigt av Forsberg att sticka som speaker när det spännande börjar, då är det lika bra att inte dyka upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *