Är hemma i Bollnäs igen…

Är hemma i Bollnäs igen efter en riktigt härlig vecka i de Polen. Det låter kanske klyschigt att det kommer någonting bra ur allt. Men jag tycker att det går att hitta någonting positivt ur det mesta, faktiskt. Det här Polen lägret var precis vad jag ville ha, så att jag inte kom med på SOFT:s läger ser jag nu inte som någonting negativt. Det mesta har två sidor, det gäller bara att inse att det går att vända på saker och ting. Tack till de andra lägerdeltagarna som gjorde lägret grymt roligt.

Jag fick med mig en riktigt bra känsla hem från Polen, en känsla av att det här kan gå vägen. En tro på mig själv som sakta har försvunnit i takt med att skadedagarna har nått skyhöga höjder. Nu kör jag. Hela vägen till JVM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *