Är under helgen i Uppsala…

Är under helgen i Uppsala, fast att jag skulle vilja varit och sprungit Natt-SM igår och Stigtomta idag/imorn. Trots att det är jobbigt att inte kunna vara med där jag vill vara, så känns det bättre efter mitt beslut om att skita i hela vårsäsongen, börjar få mer distans till tävlandet. Kan se framåt istället mot en förhoppningsvis ljusare framtid rent orienteringsmässigt. Börjar bli riktigt sugen på SM i höst, det blir det som blir målet den här säsongen om jag kan komma tillbaka i löpträning inom en hyffsad snar framtid.

Självklart så följde jag Natt-SM på datorn vilket var riktigt roligt, framförallt att se alla grymma resultat av Sandviken-elever.

Jag har idag deltagit på Uppsala-möte i Ö8, vilket var grymt kul går riktigt bra att jogga med knät nu. Lyckades jogga till mig en 2:a plats, men är lite besviken med min 40-sekunders bom. Ska inte ske i den hastigheten. Splits. Imorgon blir det revansch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *