Årets första skidpass

Tog tåget hem till kära Bollnäs idag, en dag senare än planerat då det visade sig att jag var tvungen att packa innan jag åkte och där räckte inte gårdagsorken till. Lathet upphöjt till tusen. Idag tog jag mig i alla fall i kragen och styrde efter ett pass hemma på trainern kosan mot Bollnäs. Har jag sagt hur förtjust jag är i att åka tåg förresten. Det är helt fantastiskt i mitt tycke i alla fall, bara sitta där och titta ut över fina vidder. Eller läsa en fysiologibok, oavsett så tycker jag att det finns något underbart med att åka tåg. Nu hade jag ju inte tänkt skriva om tåg egentligen. Utan istället om årets första skidpass som i år kom väldigt försenat, men var inte mindre härligt för den sakens skull.

Eljuspåret på Bolle

Då latheten slog till igen vad det gällde vallningen så fick det bli skate och då det inte finns några riktiga skatespår på Bolle så fick det bli final climb träning i Tour de Ski-anda uppför Bollebergets slalombacke. Två pass idag i alla fall och det är förbaskat skönt att ha kommit igång med träningen.

Imorgon kan latheten dra åt helvete för då ska det bli 3-pass och fysiologiplugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *