Att dra i handbromsen

Fick dra lite i handbromsen i onsdags efter att jag började känna mig hängig och hälen kändes sådär under morgonjoggen. Trots det så satt det riktigt hårt inne att hoppa natt-OL träningen på kvällen. Det kan vara förbaskat svårt att dra i handbromsen när olika känningar visar sig. Det är inte lätt att tänka logiskt när jag har träningsmotvation i kubik. Men ack så viktigt för har sedan dess kunnat kört på i 140 igen och tränat riktigt bra. Det rullar på bra med träningen nu, det enda frågetecknet är hälen som till och från känns sådär. Tur att jag har blivit tvungen att bli världsklass på att alternativträna. Sen att golfbanan här bredvid går att åka skidor på hjälper en hel del till att skona hälen. Skönt att golfbanorna blir använda på ett vettigt sätt..

Skidåkning på golfbanan

Tilläggas bör att det är en hårfin skillnad mellan ren vekhet och att dra i handbromsen. Att hoppa en träning för att man inte har lust/motivation leder inte direkt till några framgångar.

Ska i alla fall försöka bli bättre på det här med att bromsa upp när känningar börjar komma för att undvika onödig sjukdomar/skador.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *