Bara lite oflyt. Ingenting annat.

Jag befinner mig inte på en lerig åker någonstans utanför Umeå. Istället så är jag i en halvtaskig campingstuga någonstans i Umeå. Dagens överraskning var halsont. Vilket på ett sätt kanske var lika bra då jag är ganska säker på att mitt knä inte hade klarat av att ta sig runt banan. Vilken jävla pajas, knät alltså.

Efter att ha varit skadad hela året så lyckades jag vara skadefri i en månad. Nu sitter jag här igen, med vetskapen av att jag borde vara ute på den där leriga åkern efter att ha genomfört ett prickfritt kvallopp. Men att misströsta det som inte är min verklighet ger väl inte mig någonting. Så nu hoppas jag på bättre dagar, och att det inte är så att jag är kass, utan bara att jag har haft lite oflyt.

Vi säger så, jag har bara lite oflyt. Men som Dylan sjöng och livet så många gånger har bevisat; The Times They Are a-Changin. Tråkigt vore det väl annars.


Bob Dylan- Times They Are A-Changin’
Uploaded by aHobo. – Watch more music videos, in HD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *