Bilder från det förgångna

Jag var i fullfärd med att passa in gps-rutten från morgonens sprintträning, när min klubbkompis Henrik Fröjd skickade två bilder till mig som bara måste upp här.

pict0044
Bild från det förgångna 1

Den första bilden förstår jag mig inte alls på, klart är iaf att det är en massa händer i mitt ansikte och att det är under den perioden i mitt liv då jag hade långt hår. Vad de personer runt omkring mig gör (som verkar vara rehnare) har jag ingen aning om. Konstig bild.

pict0107
Bild från det förgångna 2

Den andra bilden är det lite tydligare vad som händer på, men varför? Även den här bilden är från en tid då jag hade väldigt långt hår. Håret blev verkligen effekt fullt när jag diggar eller vad jag gör. Killen som står bredvid mig är min klubbkompis Pär Olofsson eller Pärten som han oftast kallas. Varför han står och kör luftbil i kalsonger har jag ingen aning om, rolig bild i alla fall.

Kartorna från sprintträningen i morse kommer upp i eftermiddag, nu måste jag göra mig i ordning inför skolan.

3 reaktioner på ”Bilder från det förgångna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *