Bilder från sommaren

Nu är jag och Elise tillbaka i Os efter Blekingevistelsen. Jag har idag fortsatt kartarbetet till Fana IL som jag började på i vintras. Lite tid i skogen gör gott för kropp och själ. Sjukdomen som jag har dragits med börjar helt och hållet släppa taget om kroppen och benhinnorna visade sig från sin goda sida under dagens intervaller. Med lite lugn mängdträning i form av traskande i myrar hela dagarna (kartritning) och lite snabbara pass på kvällarna tror jag formen kommer infinna sig mot O-ringen. En tävling som jag i och för sig bara ser som en bra träningsvecka inför höstens SM som jag börjar längta mer och mer till. Nog om detta, tänkte istället delge lite bilder från min sommar då jag har lyckats fått kontakt mellan min Kina-telefon och min pc.

Den tidigare omtalade Torsken som stofiskarn Elise fiskade upp vid deras Hytte
Lasse Winnerbäck i Bergen
Elise i den väldigt fina staden Voss under Fjord-O veckan
Jag arrangerade tomtsprint i Voss vid huset vi hyrde
Äntligen uppe på toppen efter motbacke-träning i Voss
Elise på Hasslö i Blekinge
Jag hittade något så ovanligt som orienterings-graffiti i Karlskrona
Fin utsikt från "kontoret" under dagens kartritning

 

 

 

 

 

En reaktion på ”Bilder från sommaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *