Björkjävel

Jag har ju redan gjort en påa till detta inlägg, så det är väll lika bra att jag skriver det. När jag skrev påan så hade jag skyskraps höga förväntningar och förhoppningar inför helgen, förväntningar som någonstans på vägen tappades i sanden och sen så råkade en katt pissa på dem.

Om jag ska ta det hela från början så började helgen på ett underbart sätt med ett perfekt utfört kval, jag rullade runt på en 85 procent av min kapacitet och missade inte en sekund. Ett perfekt utfört kval, jag slutade på 4:e plats i mitt kvalheat, inte för bra och inte för dåligt ett perfekt kval helt enkelt. Tyvär så handlar det inte om att göra ett perfekt kval det handlar om att leverera när det gäller, i finalen.

Finalen började oerhört bra till startpunkten och 30 meter till, men sen tog det stopp mot en stubbe och jag flög in i en björk några meter bort. Jag blev liggande i smärtor på det geggiga underlaget i ca 10 sekunder 10 sekunder som kändes som en hel evighet. Efter det så rullade det väll på helt okej sprang lite för sakta och orienterade lite fördåligt men det var helt okej fram tills jag åkte på min första riktiga bom och föll från 13 plats till 18, två kontroller senare kom dock den riktiga nådastöten en fyra minuters bom på en kortsträcka och jag föll som ett betongblock genom fältet ner till en 26 plats.

Väl i mål var jag på en  22 plats. Nu ska jag bryta ihop och komma igen, komma igen tills nästa helg och medel SM, vilket är mitt stora mål den här säsongen, jag är redan taggad till fingerspetsarna och då är det en vecka kvar, det kommer bli underbart.

 

2 reaktioner på ”Björkjävel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *