Blogg comeback

Senaste inlägget jag skrev var ”Getting ready for the big thing” om mina förväntningar inför Medel SM. Efter ett sådant inlägg så borde jag kanske ha skrivit ett referat från tävlingen eller i åt minstonde en liten, liten notis av något slag. Det gjorde jag inte, mestadels för att det inte fanns något att skriva om det gick varken bra eller dåligt bara mediokert vilket skulle innebära ett mediokert blogginlägg och det är så där mediokert roligt att skriva ett mediokert inlägg.

Inte för att jag har någonting bättre eller mer intressant att skriva om nu utan för att Simon sa åt mig. I alla fall så tänkte jag försöka mig på en comeback, får se när nästa inlägg kommer kanske imorgon kanske aldrig den som lever får se.
Jag har i alla fall inte legat på latsidan träningsmässigt, vinterträningen är i full gång…

 

Som kompensation för mitt dåliga uppdaterande tänkte jag bjuda på min träning från i lördags. Mina damer och herrar jag ger er ”Heavens Course”, från himmelriket som även går under namnet Hertsjö.

6 reaktioner på ”Blogg comeback

  1. Kul att du gillar våra blåbärsskogar. Vid kontroll 11 på helvetesbanan fanns det mest blåbär, 1,5km från vårat hus.
    Men det var början på 70-talet. Efter jobbet fick farsan hämta upp ca 60 kg varje dag (kuriosa:farsan vann O-ringen 1969 H 35 och spöade gamla norska stjärnor och i tiomila 1967 ledde han vid sista kontrollen å sprang fel till mål, Tierp vann…) det var mitt sommarjobb med brorsan Ola J.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *