Bollnäs Trail Race avklarat

Då var mitt uppdrag som tävlingsledare för Bollnäs Trail Race genomfört, ett uppdrag jag delade med Pär. Mycket stress har det varit, men lätt värt det när vi kunde bjuda så många löpsugna på vacker natur och råa berg. Helt klart något vackert att en ide jag fick i våras när jag var ute och tränade i Bolles fina miljöer idag blev till verklighet och att många fick ta del av det. Stort tack till alla som hjälpte till och höll skutan flytande.

Trots att jag var tävlingsledare så kunde jag ju inte låta bli att springa ett så här fint lopp.. Det hela slutade i en hel del mjölksyra, bra träning och en 3:e plats.

Topptrion i herrklassen över 10km

Nästa år kör vi igen. Såklart. Så håll utkik på vår hemsida så ska vi försöka att lansera ett datum för 2013 års BTR inom en inte allt för lång framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *