Börjar bli varm i kläderna

Börjar bli varm i kläderna efter 3-dagar av det nya träningsåret. Efter gårdagens MAQ-styrka var jag tröttare än döden och undrade hur jag skulle klara den här vintern. Men de tankarna är borta efter dagens långpass i Mårdäng, det stavades P .U. R. E. Jag undrar inte längre om jag kommer klara av en vinter med optimalträning utan jag kan knappt vänta tills nästa pass, som förövrigt är ikväll och säsongspremier i Hockey Bockey . Det kommer bli riktigt nice.

Långpasset idag: Grymt roligt långpass i underbara Mårdäng orienterade för det mesta bra. Enda riktiga bommen gör jag till 23:an där jag gör ett grovt parallelfel in mot kontrollen, tror att jag är på en bäck längre ner. Annars pure. Karta

En reaktion på ”Börjar bli varm i kläderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *