Bra SM-genrep

Kände att jag ville få med mig en till medel-tävling före SM så idag tog jag bilen själv till Arboga och Golden Weekend som arrangerades där.

Blev ett skönt genrep, bra lopp tekniskt och kände mig överraskande bra fysiskt trots en tuff vecka. Karta, Resultat. Tar dock med mig en del saker jag vill göra annorlunda när det blir skarpt läge på Medel-SM i helgen. Börjar dock känna mig väldigt trygg med min teknik, har aldrig orienterat så bra i så många tävlingar i rad som den här hösten. Detta trots att det var länge sedan jag har orienterat så lite som i år under en säsong. Ett kvitto på hur mycket suget och motivationen spelar in vad det gäller det tekniska. Efter alla uteblivna tävlingar i år så vill jag verkligen ta chansen de tävlingar där jag väl står på startlinjen. Det har jag gjort bra hitintills i höst som sagt, nu gäller det bara att släppa upp på träningen och ta chansen på fredag när medel kvalet drar igång!

 

13-09-21

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *