Bra träning i snön

Äntligen börjar jag få lite flow i träningen igen. Börjar nästan känna igen min kropp med. Fan vad skönt det är att kunna träna som jag vill igen!

Tänkte dela med mig av en karta från ett pass jag körde med Jerker som nu har begett sig mot Nya Zeeland för att visa vem som är världens bästa sprinter. Ett tungt OL-pass trots att banan var väldigt kort. Det sliter på att pulsa fram i 1m snö. Roligt var det i alla fall och bra träning. Karta

Annars så blir det mycket skidåkning nu på de helt fantastiska spåren runt Bollebergen. Passar på att njuta lite extra av att kunna åka skidor då jag vet att det inte är långt kvar till avresa till Sydafrika och där blir det inte mycket skidåkning..

Blev ett skidpass nu på förmiddan och ikväll väntar inomhus intervaller i Höghammarhallen. Pro life living!

En reaktion på ”Bra träning i snön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *