Bra träning och Twitter start

Är sedan i måndags tillbaka i verkligheten, vilket innebär ett mer eller mindre grått Uppsala och studier som har knackat igång igen. Har tenta redan på måndag, men en kurs på en vecka kan förhoppningsvis inte begära för mycket från mig. Så därför tar jag ett pluggbrake och bloggar lite. Då jag till min stora glädje klarade fysiologi tentan så ger skolan mig mycket tid för träning nu och det tackar jag för.

Känns fantastiskt att jag har kommit igång ordentligt med träningen. I Norge så kunde jag träna på bra och springa en hel del trots en häl som inte är 100% ännu. Innan jag åkte hem så kunde jag och Elise vinna en stafett tillsammans, vilket var väldigt kul och formen kändes faktiskt riktigt bra. Har i alla fall beslutat att den här veckan får bli löpfri (med uppförslöpning på löpband som undantag). Det betyder inte att jag trappat ner på träningen, tvärt om skruvat upp den lite mer. Idag blir det 3-pass då jag har instuderingsdag till tentan på måndag. Gött.

Har av någon anledning börjat twittra i veckan, ni hittar mina tweets här till höger på hemsidan. Följ mig gärna här med twitter.com/goranwinblad. Tänker framförallt använda min twitter för att ladda upp lite bilder med en kort kommentar till från fina träningar och annat noterbart. Ska även försöka twittra på engelska för att jag tycker det är kul, sen är det ju lite coolt och bra träning för mig med.

Har även tänkt börja föra in min träning på träningssidan endomondo, följ gärna med där med.

Nu blir det lite mer plugg innan det är dags för pass 2. Det får det väl vara nog med problem för den här vintertsäningsperioden för nu jäklar ska jag köra stenhårt mot säsongen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *