Coldplay, DM och vardag

Klev förra måndagen tillbaka till någon slags verklighet efter en fantastisk sommar. En vardag i Uppsala som innebär plugg och träning där inte så mycket annat hinns med.

Men som tur är så finns det helger som variation till alla långa vardagar, helger som framöver kommer betyda tävlingar vilket lyser upp i höstmörkret.

Den här helgen blev väldigt rolig då Elise kom hit förra onsdagen och var hos mig över helgen. Vi gick på Coldplay i Stockholm på torsdan vilket, var helt sjukt grymt. Bedöm själva utifrån videon här nedanför. Fast det var bättre på plats. Såklart.

På fredan åkte vi mot Hälsingland för Natt-DM. Gick inge vidare, lampstrul och tekniska klavertramp, dock pigga ben och det räckte iaf till DM-guld.

På lördagen tog vi tillfället i akt när vi ändå var i Bollnäs att träna på nya Natt-SM kartan. Något jag skulle få ångra.

För på söndagen bjöds det på ett tufft Lång-DM arrangerat av Forsa. Mina ben hade inte tacklat natten och lördagspasset särskilt bra. När varje steg gör ont trotts joggingfart redan till 3:e kontrollen på en långdistans, då är det inte så förbaskat roligt. Slet mig runt. Tog så lättlöpta vägval som möjligt och lyckades hålla i orienteringen bra. Det räckte i alla fall till ännu ett DM-guld vilket var skönt.

Nu är jag återigen tillbaka i vardagen vilket har inneburit många timmars pluggande om Smärtfysiologi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *