Dackefejden dag 1

Då var man igång vad det gäller tävlandet igen, OK Dacke bjöd idag på en mycket tuff och rolig medeldistans. Jag fick på ett riktigt bra lopp tappade en del till 2:an på dåligt vägval och gjorde en 25sek bom till 9:an. Annars ett grymt bra lopp. Slutade på 2:a plats i H21, besegrad av Patrik Karlsson med 2.07 . Karta, Splits

Efter tävlingen köpte jag ett par ”Inov-8 X-Talon 212” skor, har funderat länge på vilka skor jag ska införskaffa. Det lutade ett bra tag åt Icebugs nya, men då jag har förstått att dubbarna lossnar ungefär lika ofta som man springer i de skorna så fick det bli ett par dubbfria Inov-8. Imorgon är det Dackefejden dag 2 och då är det dags för mandomsprovet långdistansen. Ser fram emot att låta mina nya 212g-lätta skor bära mig runt de 12400 metrarna.

Inov-8
Den här skon bara måste ju vara bra

Självklart så har jag följt WC från Norge idag, Jaktstart och återigen en svensk segrare i herrklassen Martin Johanssons första WC seger, kul. Men det var först alldeles innan mål jag insåg att han låg med där framme, för på GPS-trackingen såg det ut som att det var Hubmann som låg där. Förklaringen måste ligga i att Johansson och Hubmann fått varandras GPS:er.

3 reaktioner på ”Dackefejden dag 1

  1. starkt goran, fin ranking. såg stabilt ut… x-talon verkar bra, jag ska nog också köpa ett par, i höst nån gång… lycka till imorn

  2. Nice lap goran! Vad var snabbast till 2an? Slicka strecket? Var det nån som körde vänster på stigen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *