Dackefejden dag 2: en söndagspromenad

Som sagt så var det dags för mandomsprovet långdistansen idag. Jag var inte riktigt man nog för att plåga mig till en snabb tid i hettan. Började med att bomma ettan ganska grovt, då tappade jag stinget och kämpaglöden. Inom några kontroller så var polacken som startade 2min bakom mig ikapp. Efter det har han legat runt mig ända tills 15:e kontrollen där jag körde det snabbare runt vägvalet och kunde gå ifrån. Efter ettan fungerade orienteringen hyfsat förutom ett antal småbommar, men tempot var inte mycket snabbare än en söndagspromenad, då tappar man tid på de flesta sträckorna.. Gled i mål som 4:a 9min efter segrande Patrik Karlsson. Är inte helt missnöjd med loppet, men det känns som det finns en del saker jag skulle ha kunnat gjort bättre. Karta, Splits

Skorna då? Jo de nya skorna funkade grymt bra, kan verkligen rekommendera X-Talon.

En reaktion på ”Dackefejden dag 2: en söndagspromenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *