Dagarna som går och våren som kom

Det var ett tag sen jag skrev här, har varit lite mitt uppe i allt på sista tiden. Då hälsopsykologin tog slut och togs vid av funktionell anatomi så har chilldagarna blivit färre. Har fortsatt knackat 14h-veckor men försökt få in en hel del plugg däremellan vilket har inneburit att bloggen har fått vila lite. Våren har kommit till stan vilket jag verkligen inte klagar över. Plockade fram racern i fredags och har sedan dess trampat ca 23mil längs Upplands vidder. Igår körde jag en härlig 10-mils runda med Linus, med obligatoriskt kaffe-paus i Fjällnora. Tyvärr så började jag turen med att smaska min trochanter major i asphalten, vilket inte kändes så mycket under rundan men har gjort mig halt idag. Det i kombination med att jag gick upp 04.00 i natt och skjutsade RBK:s GM Pärten till Arlanda gör att jag mår ungefär som roadkill idag. Så nu vilar jag. Vilket innebär att jag istället för att känna smärtor från trochanter major ska studera vilka muskler som fäster där och funktion. Kanske därför jag började skriva på bloggen.. Ska i alla fall bjuda er på lite härliga cykelbilder från den tidiga våren.

Linus trampar på in i solnedgången
Kaffe i Fjällnora

 

Blickar ut över skarholmen

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *