Dags att konfrontera fysiken

Helgen skulle jag ha ägnat till att plugga inför det stundande fysik provet, istället låg jag i min säng och hade feber. Den ända fysiklagen jag har fått förståelse för är lagen om alltings jävlighet.
Rent teoretiskt så skulle jag ju kunna sitta kvar som jag gör nu och tycka synd om mig själv, men jag lever efter Lance Armstrong devisen ”Quitting lasts forever”. Nä, nu jävlar är det dags att konfrontera fysiken. Plugga är bara förnamnet på vad jag ska göra nu. Om någon letar efter mig så hittar ni mig på mitt rum sittandes vid mitt skrivbord med rufsigt fett hår i min ”jag är sjuk skabbtröja” och där kommer jag att sitta tills jag dör av tristess.

En reaktion på ”Dags att konfrontera fysiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *