Dags för comeback på SM!

Den här säsongen har blivit långt under förväntan då jag knappt kunnat tävla alls på grund av en långdragen fotskada som inte velat ge med sig.

Målet har varit att komma tillbaka till SM i medel och stafett nu i höst och imorgon kommer jag till min stora glädje få stå på startlinjen igen redo att orientera rätt och springa fort!

Det har varit en lång period av tråkig rehabträning för att få foten i brukbart skick igen, men de sista veckorna tycker jag att det äntligen har börjat vända. Jag skulle dock ljuga om jag sa att foten var helt bra och ska jag vara ärlig så har jag ingen aning hur det kommer funka med tre hårda lopp i rad. Men det gör inte så mycket, jag ska få stå på startlinjen igen, det väntas fin terräng och det kommer nog bli en grymt rolig helg!

Jag har kunnat genrepa lite med att vara med på en del lokaltävlingar runt Bergen de sista veckorna, kartor från dem finns i kartarkivet.

Förra helgen fick jag ett annat bra ”genrep” med O-intervaller uppe på Ulriken, det var den mest relevanta terrängen jag kunde hitta nära Bergen, en stor skillnad var dock att det inte finns några träd uppe på fjället.. Fint var det i alla fall!

DSC_0030

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *