Dags för säsongspremiär!

Tentan är ur världen och det ska vara självaste fan om jag inte klarar den, för det kändes som jag kunde det här med funktionell anatomi. Så nu ändras fokus från skola till orientering över helgen. Där jag redan ikväll gör säsongspremiär med nattmasstart i Nyköping. Sedan blir det lång på lördan och medel på söndan. Jag är sjukt taggad, men tar de här tävlingarna framför allt som bra träning. Har tränat hårt hela veckan och inte satsat på någon direkt formtopp, det väntar jag med till 10-Mila..

Vinterträningen som helhet har inte varit den bästa då den fick en riktigt dålig start med skador/sjukdomar. Men de två senaste månaderna har jag tränat bättre än någonsin och någonting som kan liknas med form har börjat dyka upp. Så det ska bli spännande att se hur jag står mig mot de andra seniorerna i min premiär som senior.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *