Dålig start, men med målen klara

Det blev inte riktigt den starten jag hade tänkt på det här träningsåret då jag på 4:e dagen av träningsåret är inne på 3:e sjukdagen. Vilket suger, men det går ju inte att komma ifrån att det är bättre nu än senare. Om det är någonting den här säsongen har lärt mig så är det att kunna acceptera saker och inse att ingenting blir bättre av att sitta och tycka synd om sig själv. Så nu försöker jag bara bli frisk och ser fram emot att snart kunna träna igen.

Har fått lite tid till viktiga saker av den här sjukdomen, har skrivit färdigt utvärderingen för det gångna träningsåret. Men ännu viktigare är att jag har fått klart för mig vilka tävlingar som kommer vara mina måltävlingar 2011.

När jag sätter upp mål så har jag inga resultatmål på själva tävlingarna, för mig är det inte intressant att ha det i ett mål då jag aldrig kommer kunna påverka de andras prestationer. Istället har jag tävlingar där jag har som mål att prestera på topp på och försöka vara i riktigt bra form inför fysiskt, teknsikt och mentalt. Tro inte att jag bara för att det inte är i min målsättning drömmer om segrar. Det är en viktig motivationskälla för mig, men som sagt inte intressant som mål.

Här är i alla fall mina måltävlingar inför 2011. Rangordnade efter prioritering:

  • JVM
  • O-ringen
  • Långdistans-SM
  • Medeldistans-SM
  • Nordisk landskamp
  • Sprint-SM
  • Ultralång-SM
  • Natt-SM
  • IKHP:s J-cuper

2 reaktioner på ”Dålig start, men med målen klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *