Dålig uppladdning, men nu laddar jag lampan

Fick ett rejält bakslag på Kuxaträffen i tisdags då jag fick bryta vid 2:an på grund av benhinnesmärta samt att ett av min säsongs stora mål 10-Mila kändes lite för nära. Efter det har fokus legat på skolan istället då jag har haft praktik och ganska långa arbetsdagar. Som tur är så har jag fått några timmars vattenträning på min praktikplats så jag inte har tappat allt totalt. Försökte jogga igår, tyvärr fortfarande med smärtor från benhinnorna.

Men 10-Mila springer jag så är det bara och förhoppningsvis så är mina benhinnor fit for fight igen natten till söndagen då jag ska ge mig ut i den utmanande skogen som väntar och springa riktigt bra hade jag tänkt.

RBK:s line up ser klart starkare ut än på riktigt länge vilket såklart ger oss stora förhoppningar för helgen. Nyckeln för oss ligger i att hänga med på nattsträckorna och klara de tekniska utmaningar som bjuds på. För när solen har gått upp så har vi en avslutning av världsklass. Jag får springa 6:e sträckan en sträcka som jag tycker passar mig perfekt och trots den senaste veckans lite dåliga uppladning så är jag förbaskat taggad. Nu sätter jag lampan på laddning och kryper till kojs.

Ni kan under natten följa RBK på ett bra sätt då vi springer med GPS på alla sträckor. Vårat första lag:

1 Vytautas Beliunas
2 Jacek Morawski
3 Jesper Lysell
4 Vilius Aleliunas
5 Fredrik Ingelsson
6 Göran Winblad
7 Arturs Paulins
8 Jonas Vytautas Gvildys
9 Giedrius Sabaliauskas
10 Jerker Lysell

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *