DÄR tog sommaren slut

Jag gjorde tappra försök att verkligen mjölka ur det sista ur sommaren, trots det så tog den slut och nu sitter jag här i Uppsala igen. Skolan drog igång för mig i tisdags, vilket känns dubbelt på alla möjliga sätt. Men det ska inte den här texten handla om utan den ska handla om tiden innan sommaren tog slut.

Helgen efter Norrlandsmästerskapen var jag ute i Stockholms skärgård igen. Där sprang jag ett löplopp som jag lyckades vinna, han även med en hård tennismatch mot min kusin efteråt. Det sistnämnda skulle jag inte gjort.. Dagen efter matchen när vi åkte vidare mot Blekinge och Hasslö så hade jag väldigt ont i vänsterfoten. Något som hängde i hela veckan, villket gjorde att träningen fick bedrivas på en cykel modell äldre. Vi hade det i alla fall riktigt bra på Hasslö och fick verkligen njuta av de sista sommardagarna. Hasslö ute i den blekingska skärgården är verkligen en sommaridyll utan dess like. Läs mer om vår vecka där på Elises blogg. Förra helgen var det tänkt att jag skulle tävla i Ronneby, det blev tyvärr ingenting på grund av foten. På söndagen så åkte vi direkt från tävlingen till Kallinge och flög hem till Uppsala och där tog sommaren slut.

Fin solnedgång ute på Hasslö
Fin solnedgång ute på Hasslö
Typiskt problem man kan möta på under ett cykelpass i Blekinge.
Typiskt problem man kan möta på under ett cykelpass i Blekinge.
Jag tränar på min cykel modell äldre.
Jag tränar på min cykel modell äldre.

Nu går jag mot en höst som känns extra mörk med tanke på operationen som väntar och som troligtvis kommer föra med sig en lång rehab period. Jag ska dock försöka passa på att springa så länge jag kan och till min stora glädje så funkar foten igen vilket innebär att det blir DM tävlingar gånger 3 i helgen.

En reaktion på ”DÄR tog sommaren slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *