"De ä ba å bryt ihop å kom igen"

Skadad, är tyvärr någonting som jag har fått vänja mig att vara de senaste vintrarna. Årets tidiga julklapp bestod av benhinne smärta, vet inte om det är en benhinneinflamtion än.

Efter att jag hade avslutat mitt träningspass i torsdags som bestod av distans så ville jag sluta med orientering då jag bistert kunde inse att jag återigen var skadad. Men, det tog inte lång tid innan motivationen kom tillbaka, det tog ungefär tre stycken ”fan,fan,fan” med Thåström, som Per Elofsson en gång sa ”De ä ba å bryt ihop å kom igen” Thåström på repeat 3 gånger fick räcka som ihopbrytning, nu ska jag komma igen!

 Nu ser jag framemot en period med mycket alternativ träning, för att bli av med problemet. I helgen hann jag avverka mitt första skidpass för året i ett vintrigt Harsa, detta var någonting som verkligen gav mersmak.

2 reaktioner på ”"De ä ba å bryt ihop å kom igen"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *