Den här gången går jag inte på den lätta

Under Olberget passet i tisdags så kände jag av mina benhinnor och efter gårdagens distanspass så kände jag det igen jag har även ont på insida knä idag. Jag har lärt mig en hel jävla del av att ha varit skadad de två senaste vintrarna, i år ska jag inte gå i en så lätt fälla som att köra på trots smärta tills det är game over. Ska lyssna på kroppen nu, blir därför bara styrka idag och imorgon blir det troligtvis allternativträning, om det inte känns bättre. Efter styrkan och skolan så ville kroppen ha en fika på alltid lika fina Marangoni. Som sagt så lyssnar jag på kroppen nu, vill kroppen inte springa så slipper den, vill den ha fika så får den det. Allt machosnack om att visa kroppen vem som bestämmer är bullshit och inget annat, man måste vara vän med kroppen om den ska göra det man vill. Min kropp och jag har inte alltid varit bästa vänner, men det ska det bli ändring på.

3 reaktioner på ”Den här gången går jag inte på den lätta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *