Den höll!

Efter två väl genomförda pass idag så sitter jag nu och ser igenom min träningsplanering för de kommande dagarna. Ser om det finns någonting som jag kan göra bättra, som kan göra mig bättre. Helt plötsligt så har en stark träningsmotivation kommit tillbaka till mig. Jag har tränat bättre den senaste veckan än på länge. Detta trots en fot som fortsätter krångla. Jag vill så gärna få springa några lopp där jag får känna mig i bra form innan operationen. Vill inte ge upp den här säsongen riktigt än.

Förra helgen var det DM x3 i Ljusdal, natt, stafett och lång. Det hela slutade i två brutna lopp och ett guld, foten gjorde ont både på natten och på lången vilket gjorde att det inte kändes lönt att plåga sig runt. Att valet av terräng var så oinspererande man kan tänka sig gjorde inte besluten svårare. På stafetten däremot så hade mina lagkompisar Challe och Olle grundat till ett fint utgångsläge i ledning så då var det bara att köra på. Kul att vi kunde ta hem guldet och bra för mitt självförtroende att få ha bästa sträcktid av de som sprang första och sista sträckan.

Idag så testades foten med 30min hård löpning. Den höll! Detta firade jag med 95min cykling i ett september väder som får en att tro att sommaren inte släppt taget.

Figge kör vattenlöpning på centralbadet med utsikt mot Domkyrkan
Elise kör fotledsstyrka med mig i vårat träningsrum/vardagsrum/sovrum/kontor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *