Den kroppsliga misären fortsätter #2

Efter att ha fått positiv feedback på mitt inlägg om hur jävla fantastiskt jag mår. Så kommer nästa lucka på min lilla julkalender om min fysiska misär. Igår så utvecklade sig min armsmärta som sitter någonstans vid laterala epicondylen på humerus. Kanske en nerv eller nått som är i kläm eller kanske inte. Kan i alla fall inte sträcka ut armen utan att smärtor från helvetet ilar i armen. Halsen har till min stora förvåning blivit bättre. Hälen däremot blir mer väntat sämre. Räknar iskallt med att sitta i rullstol fram mot 3:e advent och den 24:e ska jag nog vara helt sängliggande om allt går enligt plan. Stay tuned!

On the more serious note så har jag tänkt igenom och funderat lite på min relation med kroppen ungefär som den här killen har gjort. Har som så många gånger förut bestämt mig för att nu får det vara nog nu ska jag bli frisk på heltid hitta lite balans. Ska ta det lugnt nu när jag knackar igång igen. Sen kör jag hela vägen mot nästa säsong för motivationen är jäkligt hög, som sig bör efter att ha haft lite motgångar.

I helgen går Albins mästerverk UTH av stapeln så tre Rehngrabbar  har inkvarterat i soffan här. Får vara boendevärd istället för att vara ute i myrarna med de andra grabbarna, men det är ju inte helt fel det heller. Med lite tur så kanske jag kan vara med och lunka på något pass.

Mina roliga helggäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *