Det är vad man gör det till

Har fått lite grus i maskineriet såhär med bara några dagar kvar till SM. Blev sjuk igår. Känner mig dock lite bättre redan nu och försöker vila så mycket som möjligt för att ge kroppen en chans att återhämta sig. Man skulle ju kunna tro att jag sitter här lyssnar på Thåström och tycker synd om mig själv. Men det gör jag faktiskt inte. Sitter istället och försöker intala mig en hel massa saker och göra det till någonting bra.

Några av sakerna jag försöker intala mig själv: Det är ju ändå bra att ta det lugnt sista veckan innan SM. Jag hinner ju bli frisk. Formen blir inte lidande av det här. Motgång föder framgång. Det är vad man gör det till.

Hoppas verkligen jag hinner bli frisk i alla fall, vore så sjukt kul att få stå på startlinjen till ett lopp som känns viktigt och jag känner mig förberedd för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *