Det blev inte så jävla kul

Det blev inte alls så kul som jag hade hoppats att det skulle bli i Stockholm, lördagens långdistans blev struken pga bortregnade kodsiffror. Jag startade tidigt och märkte inte av att kodsiffrorna var fel, men för den sakens skull så gjorde jag inte ett bra lopp. Började med att bomma ettan hittade sedan aldrig flytet och känslan i orienteringen, låg iaf femma fram tills elvan där jag gjorde en riktig klant bom. Karta

bom åttan och nian
Bommarna som förstörde medeldistansen för mig

På medeldistansen så öppnade jag loppet riktigt bra stabil orientering och starka ben, fram tills sjunde kontrollen så ligger jag tvåa endast 3sek efter. Sen kommer genomklappningen, bommar åttan hur mycket som helst och fortsätter i ren frustration på samma sätt till nian. Sjukt missnöjd och besviken på mig själv. Karta

Målet med helgen var att komma i mål och vara nöjd med mina prestationer, jag var inte ens nära att lyckas med målet. Om jag ska ta med mig någonting positivt från den här helgen så blir det min öppning av medeldistansen där jag agerade precis som jag vill att jag ska. Skönt också att se att jag ligger med högt där uppe så länge jag orienterar bra. Nu fortsätter formtoppningsträningen mot Sundsvall, för det är ju trots allt på de tävlingarna jag verkligen vill springa bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *