Det blir mörkare och kallare

Idag går det inte att förneka att vintern står och knackar på dörren. Inte så konstigt så sammanträffade det med att 25-manna avgjordes. Tycker känslan av att sommarens sista lilla livsglädje dör är starkt förknippat med 25-manna. Uteduschen på en lerig åker någonstans utanför Stockholm har alltid en köldkänsla som närmast kan liknas med en polarexpedition. I vilket fall så är det ofta där jag inser att vi går mot en lång, mörk och kall vinter. Vilket kanske låter mer negativt en vad det faktiskt känns. Det är också förknippat med att en träningssäsong är på antågande och alla underbara pass som hör därtill.

Tävlingen gick förövrigt bra för oss, vi slutade på en 50:e plats, vilket vi får vara väldigt nöjda med. Mitt lopp gick bra, dock lite uddlöst fysiskt. Det har känts som min kropp går och väntar på att bli sjuk. Känt mig hängig och matt ett tag. Det kanske bara är lite vekhet som lämnar kroppen. Skönt att jag inte springer imorgon i alla fall.

Måste avsluta med en till positiv sak med att det blir mörkare och kallare. Ormjävlarna går i dvala. Försökte googla fram när de går i dvala så jag vet när man kan pusta ut för i år. Insåg dock att jag fick fram en massa ormbilder, så jag klarade inte av det. Fyfan vad jag hatar de asen. Tacka fan för att de inte är hårda nog att vara ute på vintern.

En låt på det – ”Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *