Det känns…

I helgen har jag varit med och arrangerat VSM och USM i Skid-O på Bolle, passade även på att testa banorna själv och idag lyckades jag rädda tävlingen från en felutsatt kontroll. Karta Lördag, Karta Söndag.

Jag har fått ytterligare läkarkonsultation idag och det är troligtvis som jag trodde tidigare en slemsäck på knäskålen som är inflammerad. Att jag ska kunna springa om 2veckor på Spanien-lägret är tydligen tveksamt. Läget har varit oförändrat i 3veckor nu, så jag har nu insett att även skidåkningen förvärrar situationen.

Jag är som jag har skrivit tidigare van vid att vara skadad, men jag är också van vid att kunna träna på allternativt med cykling, vattenlöpning, skidor, styrka, men nu kan jag tamigfan inte göra ett skvatt.

Det känns som att några månaders slit rinner ur sanden nu, det känns som att vad jag än gör för kroppen får jag bara skit tillbaka, det känns långt till Danmark, det känns förjävligt.

6 reaktioner på ”Det känns…

  1. prova spruta och vila benen helt! rädda Spanienlägret. Kan du inte springa i Spanien kan du inte komma till Danmark, och då kommer du INTE till Polen. Inte för att sänka dig eller så… 😉

  2. Tynne>> Tror på att vila helt nu också, precis det jag har bestämt mig för att göra de närmsta 3dagarna, sen får jag se hur utvecklingen är. Det andra du skrev är bullshit inget annat… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *