En befängd ide

Om ett knappt år så ska jag cykla 15 mil. På en tandem cykel. som tillverkades på 60 talet och är en växlad och väger ca 3 ton.

Ja det är faktiskt sant nästa år så ska jag och min kusin cykla halv Vätternrunt.

Denna befängda iden kom fram när jag och min kusin hade varigt ute och cyklat lite på våran otroligt charmiga tandemcykel, när vi sedan på kvällen sappade runt lite på tv:n så dök ett reportage om Vättern runt upp. Då vi saknar all sorts självdistans så tyckte vi macho som vi är att cykla 30 mil runt Vättern, det är väll ingenting. DÅ! Då kläckte någon av oss den strålande iden att vi skulle cykla runt Vättern på den gamla tandemcykeln.

Nu sitter du som läser och tänker ”varför halva loppet vilka jävla bögar, fjollor, avskum”. Ja, okej jag håller med det är jävligt fjantigt, ska man köra så ska man ju köra the real deal, halv Vättern runt hade lika gärna kunnat heta Vättern runt för bögar och gravida. Jag håller helt med. Men tyvärr så går Jukola samtidigt som riktiga Vättern nästa år. Så det får bli halvvättern.

 

Hårdträningen har redan börjat idag cyklade jag 2 mil och gick på gym, allt med siktet inställt på nästa års Vätternrunda. Eller ja i alla fall halvvättern.

3 reaktioner på ”En befängd ide

  1. skärp dig! häng med mig på klassikern nästa år istället! om du inte törs så kan du ju iaf ställa upp i freluga farmers vasastafettlag ;D

  2. För fan va du är dålig på att stava Göran !! 😉 Men som SImon säger….klassikern låter som ett hårdare –> Häftigare alternativ 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *