En hård dags jobb

RBK arrangerade idag skidloppet Hälsingelden som löpte mellan vinterparadiset Harsa och Arbrå. Min uppgift som arrangör var kanske en av de noblaste. Eller inte. Döm själv, arbetsuppgiften för dagen var att agera efteråkare.  För att kunna se om någon skadade sig längs banan samt kunna meddela personalen vid vätskestationerna att sista åkaren är ankommen. Då loppet är ett motionslopp så var de sista åkarna inte allt för snabba. Vilket innebär att jag fick åka fram och tillbaka hela tiden för att hålla värmen samt att det blev en lång dag på jobbet. Klockade in på 6h och 2min efter 75 avverkade kilometer (loppet mäter egentligen 50km). Här hittar ni rutten från dagen.

Starten på loppet ingen brådska för mig..

Riktigt skönt att knät funkade för skidåkning i alla fall och att hälsingenaturen som vanligt levererade. Hälsingeleden är ett riktigt, riktigt fint lopp!

Får tacka min klubbkompis Charlie som gjorde dagen lite lättare genom att hålla mig sällskap från den 2:e vätskestationen.

Nu är jag trött, som sig bör efter en hård dags jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *