En hel del att fundera över

Jag har en hel del att fundera över vad det gäller mitt tredje jobb. Det jobbet jag brinner för, inte varuplockare på apoteket (jag har fått rycka in en hel del på slutet då jag verkar ha gjort mig ovärderlig där) eller kartritare utan orienterare. Igår plockades ett av mina två stora huvudmål inför nästa säsong bort. Vilket innebär att jag måste tänka om lite vad det gäller min målsättning inför komande säsong. Jag hade verkligen sätt fram emot NOM då det skulle bli vad jag älskar med den här idrotten svår riktig orientering. Polen kommer fortfarande vara det stora målet som det har varit länge, men terrängen där är inte lika lockande och motivationshöjande för mig som NOM terrängen hade varit. Jag behöver en till tävling som stort huvudmål där jag känner att terrängen är en terräng jag kommer njuta av varje sekund.

Det jag i första hand behöver fundera över nu är dock hur jag ska lyckas bli skadefri och hålla mig skadefri. Jag tror att det finns en väg. Det måste finnas en väg. Jag har suttit mycket med nästa träningsårsplanering och någonting bra börjar ta form. Jag ska hitta den vägen till framgång som är bäst för mig.

5 reaktioner på ”En hel del att fundera över

    1. Stefan L>> Ett riktigt bra tips, som det ser ut så kommer O-ringen bli ett av mina stora mål tills nästa säsong. Jag får ju passa på när O-ringen går i hälsingeterräng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *